Български

 

Forth Valley Migrant Support Network е местна благотворителна организация, която от 2009 година оказва подкрепа и предоставя безплатна помощ на емигранти и лица, чийто майчин език не е английски. Нашата мисия е да помогнем на хората да разберат правата си и как да ги отстояват. Ние помагаме на емигрантите да се установят и интегрират в Шотландия, като премахваме бариерите, с които те се сблъскват чрез предоставяне на информация и консултации по различни въпроси и проблеми. 

Как може да Ви помогнем?

....Имате нужда от помощ при попълване на формуляр за кандидатстване за общинско жилище? Не знаете как да се регистрирате за личен лекар? Търсите работа и се нуждаете от помощ за вашето CV? Искате ли да знаете дали имате право на социални помощи? Имате проблем с грешно изчислена сметка за ток или проблем на работното място? Или искате да развиете компютърните си умения, необходими за ежедневието?

.....Ние, можем да ви помогнем с всички тези неща и много повече.  

Можете да получите достъп до нашите услуги, като посетите нашият офис в работното ни време. Моля, носете съответните документи/референтни номера, свързани с вашият въпрос или проблем. Ако имате нужда от повече информация или искате да си запазите час обадете ни се на посоченият телефон по-долу  или просто ни намерете във Facebook @migrantsupportnetwork

Как да се свържите с нас?

Aдрес

Office 12
Newhouse Business Park
Newhouse Road
Grangemouth, FK3 8LL

Телефон

0751 2025 100

Имейл

info@fvmigrantsupport.com

Фейсбук

Харесайте страницата ни във Facebook и я споделете с вашите приятели.