Limba română

Bun venit la Forth Valley Migrant Support Network

Cine suntem noi?
Forth Valley Migrant Support Network este o organizație comunitară locală care oferă sprijin gratuit și asistență pentru migranți și persoanele a căror prima limbă nu este engleza. Din 2009 misiunea noastră este de a ajuta oamenii să-și înțeleagă drepturile și cum să le afirme. Oferim asistență pentru migranți să se stabilească și să se integreze în comunitate prin eliminarea barierelor prin care se confruntă furnizarea de informații, avocații și consiliere în probleme de locuință, sănătate și asistență socială,educație, angajare, acces la servicii etc. Serviciile noastre sunt gratuite și oferite de Migranți, pentru Migranti.

Cum vă putem ajuta?

....  Aveți nevoie de ajutor pentru a completa un formular de cerere de locuință? Nu știi cum să te înregistrezi la medic, să-ți faci o programare? sunteți în căutarea de muncă și aveți nevoie de ajutor pentru a vă actualiza CV-ul? Aveți probleme în a face față facturilor inexacte de energie electrică?Ai nevoie de ajutor pentru a suna un recuperator sau pentru a înțelege o scrisoare oficială?sau poate ați dori să vă dezvoltați abilitățile digitale necesare pentru viața de zi cu zi și pentru muncă?
Deci , vă putem ajuta cu toate aceste lucruri și multe altele:
• Suport lingvistic
• Asistență la completarea cererilor și a diferitelor formulare
• Chestiuni de locuințe- solicitarea de locuințe sociale și asistență cu probleme de locuință
• Ajutor cu companii de energie şi telefonie
• Asistență în probleme de sănătate și asistență socială –vă ajutăm să vă înregistrați ca pacient NHS, să vă aranjați întâlniri medicale, să solicitați ajutor cu costul de sănătate al tratamentului stomatologic NHS.
• Sprijin pentru angajare – ajutor cu cererea de angajare, CV și scrisori de intenție, concediere abuzivă, recurs ACAS, concedii neplătite etc.
• Verificarea beneficiilor pentru a vă asigura că vă revendicați întregul drept. Aplicarea pentru diverse beneficii de asigurări sociale

Cum să faci o programare?

Pentru a primi ajutor de la echipa noastră, vă rugăm să faceți o programare folosind formularul de mai jos, sunați-ne la 07512025100 sau trimiteți-ne un e-mail la info@fvmigrantsuport.com sau trimiteți-ne un mesaj pe Facebook sau WhatsApp.


Sfatul nostru este gratuit, confidențial și disponibil în mai multe limbi, inclusiv bulgară, engleză, maghiară, lituaniană, poloneză, română, rusă, slovacă și ucraineană. Dacă aveți nevoie de suport lingvistic, vă rugăm să precizați acest lucru în formularul de solicitare.


Formular de cerere de programare: https//fform.jotform.com/23035404773335